Київські оперативники розкрили 5 особливо тяжких злочинів

Київські оперативники розкрили 5 особливо тяжких злочинів

Укрінформ
Протягом минулого тижня столичні оперативники розкрили 5 особливо тяжких злочинів. Наразі нерозкритими ще залишається 15 убивств, які були скоєні на території Києва.

Про це на брифінгу в Києві заявив начальник Головного управління Національної поліції в місті Києві Андрій Крищенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Протягом минулого тижня нами було розкрито кілька особливо тяжких злочинів (скоєних у місті Києві - ред.), які викликали резонанс у суспільстві... Один злочин - тяжкі тілесні ушкодження, які призвели до загибелі людини, і 4 вбивства, над розкриттям яких наші оперативники займалися від півроку до місяця», - сказав він.

За словами Крищенка, протягом тижня були встановлені особи всіх підозрюваних у скоєнні цих 5 особливо тяжких злочинів. Усім їм оголошені підозри і обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

«Це ми кажемо про справи, де особи були встановлені протягом цього тижня і їм пред'явлені підозри у скоєнні злочинів. Їм було обрано міру запобіжного заходу, всі вони заарештовані і утримуються в СІЗО. До суду ці всі справи будуть передані в найближчий термін після закінчення розслідування», - наголосив він.

Керівник столичної поліції зазначив, що більшість із цих злочинів були скоєні з метою пограбування.

Крищенко також повідомив, що цьогоріч у Києві всього було скоєно 85 вбивств і ще 15 залишається не розкритими.

«У нас всього скоєно 85 вбивств, в тому році було скоєно 83 вбивства, тобто є певне збільшення. І залишається не розкритими ще 15 вбивств. Є у нас напрацювання більш ніж по половині цих вбивств, але треба проводити ще деякі заходи», - підкреслив керівник столичної поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-