У Києві

У Києві "горіхові злодії" викрали дві тонни кеш’ю

Укрінформ
У Києві, пошкодивши стіну ангару, правопорушники викрали дві тонни горіхів кеш'ю. За цим фактом розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«До чергової частини Оболонського управління поліції від підприємця надійшло повідомлення про те, що він виявив пошкодження складського приміщення на вулиці Марка Вовчка, з якого невідомі викрали харчові продукти. За вказаною адресою терміново прибули автопатрулі та слідчо-оперативна група управління поліції. Правоохоронці ретельно оглянули місце події та направили вилучені предмети на відповідні експертні дослідження. Розмір матеріальної шкоди, якої зазнав підприємець у результаті крадіжки товару, наразі встановлюється», - йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення та притягнення до кримінальної відповідальності осіб, причетних до скоєння злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-