У Києві розшукують чоловіків, які обікрали та позбавили волі іноземця

У Києві розшукують чоловіків, які обікрали та позбавили волі іноземця

Укрінформ
Столичні правоохоронці розшукують четверо осіб, які обікрали та позбавили волі громадянина іншої держави.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

«До чергової частини Оболонського управління поліції надійшла заява від громадянина іноземної держави про те, що під приводом бізнес-зустрічі четверо осіб у балаклавах позбавили його волі, «ув'язнивши» у невідомій квартирі», - йдеться у повідомленні.

Окрім цього заявник повідомив, що зловмисники, погрожуючи ножем та вдаривши тупим предметом по голові, забрали у нього золотий перстень, 12 тисяч гривень, банківську картку та мобільні телефони. Також правопорушники забрали ключі від автомобіля марки «Рено» синього кольору та втекли.

Як пояснив потерпілий, через деякий час йому самостійно вдалося звільнитися від пластмасових хомутів, якими він був прив’язаний до батареї. У поліції з’ясували, що квартира, в якій відбувалися події, була орендована.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато одразу три кримінальні провадження: за ч. 2 ст. 187 (Розбій), за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Наразі поліцейські з’ясовують усі подробиці та мотиви інциденту. Оперативно-розшукові заходи спрямовані на затримання осіб, причетних до скоєння тяжкого злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-