Від Троєщини до Севастопольської площі збудують тролейбусну лінію

Від Троєщини до Севастопольської площі збудують тролейбусну лінію

Укрінформ
У Києві, від житлового масиву "Троєщина" до Севастопольської площі збудують тролейбусну лінію з відокремленими смугами громадського транспорту. 

Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

Крім того, реконструюють тролейбусні лінії від проспекту Генерала Ватутіна до станції метро «Дарниця» з організацією відокремленої лінії автобусного та тролейбусного руху. 

Згідно з документом, замовником зазначених робіт визначено КП «Київпастранс».

Так, комунальному підприємству доручено визначити генеральні проектну та підрядну будівельну організації, розробити проектну документацію, провести, затвердити її експертизу.

Реконструкція та будівництво тролейбусних ліній сприятимуть упорядкуванню перевезень пасажирів на міських маршрутах загального користування, що значно зменшить навантаження на дорожньо-транспортну мережу, збільшить пропускну спроможність вулично-дорожньої мережі. Окрім того, зазначені роботи дадуть змогу на належному рівні організувати дорожній рух, роботу громадського транспорту загального користування, забезпечити комфортне пересування пасажирів і вирішити низку інших питань дорожньо-транспортного комплексу столиці.

Роботи з будівництва та реконструкції здійснюватимуть за рахунок коштів міського бюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-