Громадські організації Київщини об'єднаються для вирішення проблем області

Громадські організації Київщини об'єднаються для вирішення проблем області

Укрінформ
Громадські організації і об’єднання Київської області планують створити платформу "Об'єднана Київщина" для спільного обговорення проблем і координації зусиль.

Про це повідомив політичний аналітик Микола Спірідонов під час засідання круглого столу в Укрінформі.

"Такі організації, як молодіжне "Об'єднання регіонального розвитку", "Громада Щасливого", Об'єднана громада міста Буча "Я - бучанець", "Актив Львівського", молодіжна громадська організація "Майбутнє Білої Церкви", об’єдналися і планують створити спільну організацію громади Київщини, тому що розпорошені зусилля не приводять до значного результату", - зауважив він.

Як наголосив Спірідонов, завданням є об'єднати Київщину таким чином, "щоб голос громади було чути, щоб центральна влада дослухалась".

Зокрема, громадські організації Київщини підготували проект резолюції, в якій вимагають від органів центральної влади надати реальні повноваження громадам.

"Просимо міністра екології та природних ресурсів Остапа Семерака відреагувати на наше звернення щодо розгляду справ щодо катастрофічної екологічної ситуації на Київщині та в інших регіонах України", - йдеться у тексті резолюції. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-