Експертизу Подільсько-Воскресенського мосту проведуть навесні - Кличко

Експертизу Подільсько-Воскресенського мосту проведуть навесні - Кличко

Укрінформ
Експертизу Подільсько-Воскресенського мосту проведуть навесні наступного року.

Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив за результатами зустрічі з міністром транспорту та цифрової інфраструктури Німеччини Александром Добриндтом, інформує прес-служба столичної адміністрації.

"Експертна оцінка буде завершена навесні наступного року і тоді ми будемо рухатися далі. Це - перспективний проект і я зроблю все, щоб його втілити", - сказав Кличко.

Він наголосив на важливості для української столиці добудови і запуску в експлуатацію такого інфраструктурного об’єкту як Подільсько-Воскресенський міст.

"Цей міст стане важливою транспортною артерією міста, оптимізує рух в Києві, зробить більш комфортним і швидким пересування містом для киян і гостей столиці. І ми сьогодні докладаємо всіх зусиль, шукаємо будь-які можливості, щоб Подільсько-Воскресенький міст із символу безгосподарності перетворився на сучасну транспортну артерію Києва", – підкреслив мер.

З держсекретарем міністерства Райнером Бомбою мер Києва обговорив подальші кроки для реалізації проекту з добудови Подільського-Воскресенського мосту. Кличко також подякував Райнеру Бомбі за його підтримку втілення проекту та допомогу в пошуках і залученні інвесторів.

У мерії зазначили, що раніше мер Києва домовився з німецькою стороною про виділення 200 тисяч євро на здійснення фінансової та технічної експертизи Подільсько-Воскресенського мосту, в якій візьмуть участь німецькі фахівці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-