Президент привітав Київ з нагоди 73-ї річниці визволення від нацистів

Президент привітав Київ з нагоди 73-ї річниці визволення від нацистів

Укрінформ
Президент Петро Порошенко привітав ветеранів війни та жителів столиці України з нагоди 73-ї річниці визволення міста Києва від нацистів.

Вітання розміщено на офіційному інтернет-представництві Глави держави.

"Дорогі ветерани війни! Шановні кияни, співвітчизники! Від щирого серця вітаю вас із важливою подією – 73-ю річницею переможного закінчення битви за столицю України, що стала одним із переломних етапів у Другій світовій війні та символом великої жертовності воїнів", - йдеться у вітанні.

Президент висловив учасникам тієї героїчної епопеї "глибоку синівську вдячність за звершений подвиг та дароване нам щастя жити і працювати на рідній землі".

"Вшановуючи сьогодні славних визволителів Києва від нацистських поневолювачів, низько вклонімося світлій пам’яті полеглих, помолімося за усіх, хто загинув у боротьбі за свободу, незалежність України", - зазначив Президент.

Він висловив переконання, що історичні здобутки та звитяги старших поколінь завжди будуть для українців животворним і невичерпним джерелом наснаги, мудрості та єднання, яскравим прикладом самовідданого служіння народу для сучасних захисників суверенітету нашої держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-