До киян прямує інспекція – заміряти температуру в будинках

До киян прямує інспекція – заміряти температуру в будинках

Укрінформ
Житлово-комунальна інспекція у місті Києві (Управління самоврядного контролю КМДА) розпочала перевірки будинків, у яких фіксують недостатню температуру опалення.

Про це під час засідання антикризового штабу з питань запуску опалювального сезону заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє прес-служба столичної адміністрації.

"Зараз ми маємо приріст пошкоджень за добу - 50-60 випадків. Під час запуску теплоносія мережі не витримують і маємо аварійні ситуації. Аварійні бригади мають добу на їх усунення, тож, це тимчасові складнощі з подачею тепла", - сказав Пантелеєв.

Він також закликав керівників ОСББ, ЖБК, будинків, які не належать до управління комунальних служб міста, не зволікати із заявками на підключення тепла і забезпечити комфортну температуру в оселях людей в умовах погіршення погоди.

За його словами, наразі понад 300 будинків столиці мають складнощі з постачанням тепла у зв’язку з пошкодженнями на тепломережах.

Пантелеєв зазначив, що у будинках, де кияни скаржаться на недостатню температуру, буде здійснено перевірки.

"Житлово-комунальна інспекція міста Києва відслідковує звернення до міських контакт-центрів 1551 і 1557 та розпочинає перевірку випадків недогрівів у будинках", – додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-