Метро на Петрівці й Героях Дніпра

Метро на Петрівці й Героях Дніпра "замінувала" та сама людина

Укрінформ
У столиці правоохоронці затримали чоловіка, який у понеділок повідомив про замінування станції метро "Петрівка".

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Ним виявився місцевий мешканець, 1979 р. н. Правопорушник пояснив поліцейським, що таким чином хотів виразити протест. На слід "жартівника" поліції допомогли вийти перехожі, які, проходячи повз таксофон, почули, що невідомий у своїй розмові погрожує замінуванням. У поліції з'ясували, що у чоловіка є проблеми із психічним здоров'ям. У розмові із правоохоронцями він сказав, що причетний до вчорашнього "замінування" станції метро "Героїв Дніпра", - йдеться у повідомленні.

Слідчий відділ вирішує питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності, згідно зі ст. 259 Кримінального кодексу України, передбачено до шести років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, анонімна інформація щодо замінування станції "Петрівка" надійшла до столичної поліції сьогодні о 15:10. На місце події виїжджали представники структурних підрозділів поліції, спеціалісти вибухотехнічних служб, кінологи та рятувальники. У результаті перевірки жодних вибухонебезпечних предметів чи речовин не виявили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-