Кличко обіцяє киянам-паралімпійцям нові квартири за півроку

Кличко обіцяє киянам-паралімпійцям нові квартири за півроку

Укрінформ
Столична влада розглядає можливість поліпшення житлових умов киян-паралімпійців.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я знаю, що є у багатьох проблеми з житлом, я дав розпорядження вивчити це питання, незважаючи на великі проблеми, тому що 65 тисяч людей стоять в черзі на квартири, але попри це ми маємо знаходити можливість дякувати тим, хто прославляє нашу країну. Ми зараз розглядаємо, що протягом максимум шести місяців кожен з вас зможе вже заїхати в квартиру", - сказав Кличко. 

Зокрема, він привітав паралімційців з перемогою і вручив нагороди та відзнаки Київського міського голови киянам-паралімпійцям, які вибороли медалі на Олімпіаді у Ріо-де-Жанейро.

"Я хочу персонально привітати кожного з паралімпійців, ми вам щиро дякуємо. Я з великою повагою ставлюся до паралімпійців. Це не досягнення фізичне, це досягнення сили духу кожного з вас", - сказав мер.  

Він додав, що потрібно ще багато зробити, щоб покращити умови, в яких тренуються паралімпійці. Тому не тільки держава, а і влада міста повинна піклуватися про своїх спортсменів. "І тому ми прийняли рішення преміювати тих людей, які досягли найвищих вершин. Ще раз хочу зазначити, що за перше місце - премія 120 тисяч грн, за друге місце - 100 тисяч грн, третє місце - 80 тис. грн. 50 % від цієї суми отримають тренери", - наголосив міський голова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-