Київенерго хоче підключати будинки до опалення з 17 жовтня

Київенерго хоче підключати будинки до опалення з 17 жовтня

Укрінформ
У компанії "Київенерго" вважають за доцільне підключати житловий сектор до опалення з 17 жовтня.

Про це під час засідання антикризового штабу заявив директор теплових мереж ПАТ "Київенерго" Євген Глушак, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Виходячи з тих температурних режимів і стану теплових мереж, ми підтримуємо початок пуску тепла до соціальної сфери з 10 жовтня. Пуск тепла до житлового сектору вважаємо за доцільне почати 17 жовтня, для того, щоб до 25-26 жовтня, коли ми очікуємо серйозне похолодання, вся система була запущена, налагоджена і була готова зустрічати холоди", - сказав Глушак.

Він зазначив, що сьогодні потрібно скоординувати дії з усіма компаніями, які управляють інженерними мережами, щоб цілодобово працювали диспетчерські пункти, і при виникненні пошкодження мобільні бригади могли погоджувати план виконання робіт на  місці.

Також, за словами Глушака, для ліквідації аварій необхідна підтримка поліції "для швидкого мобільного оформлення актів організації дорожнього руху при виконанні робіт на проїжджій частині, а також супровід з виконання робіт, ліквідації аварійних пошкоджень у нічний час".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-