Кличко пояснив, чому виник конфлікт з будівництвом на «Героїв Дніпра»

Кличко пояснив, чому виник конфлікт з будівництвом на «Героїв Дніпра»

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко запевнив, що будівництво над метро Героїв Дніпра відповідає вимогам законодавства і не несе ніякої загрози мешканцям.

Про це він заявив у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Багато спекуляцій, що метро буде пошкоджено, ще раз хочу наголосити на тому, що йде укріплення станцій, яке було розроблено. Вся документація і інвестиційний конкурс були проведені ще в 2003 році. Метро є стратегічним об'єктом і просто так отримати умови для будівництва не так просто. Здійснює будівництво компанія, яка є найбільш досвідченою на ринку - "Метробуд", ця компанія робить усі роботи, які пов'язані з будівництвом на станції метро "Героїв Дніпра". І метою залучення інвестицій є ремонт станції, розширення входів, укріплення станції", - сказав Кличко.

Він зауважив, що конфлікт на станції "Героїв Дніпра" викликаний недостатньою роз'яснювальною роботою з місцевими мешканцями.

"Святошинський провулок і "Героїв Дніпра" - дві такі ключові, гострі точки. Ми їх ще раз перевірили, вся документація відповідає вимогам законодавства, але проблема в тому, що недостатньо велась роз'яснювальна робота з місцевими мешканцями. І в цьому напрямку наше ключове завдання доводити інформацію, і якщо виникають конфлікти, сідати за стіл переговорів і в жодному разі не допускати ситуацію фізичного протистояння", - наголосив Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-