Кличко представить головного архітектора Києва після спецперевірки

Кличко представить головного архітектора Києва після спецперевірки

Укрінформ
Переможець конкурсу на посаду директора Департаменту містобудування та архітектури – головного архітектора Києва Олександр Свистунов буде призначений на посаду після спеціальної перевірки, що передбачена законом.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

"Його (Олександра Свистунова - Ред.) призначать на посаду після завершення процедури спецперевірки, як це передбачено законом. Тобто ми направили відповідні запити щодо Олександра Свистунова, і мають прийти відповіді: це охорона здоров’я, освіта, податкова, державна судова адміністрація і відповідно після цього, якщо він пройде спецперевірку, мер призначить його на посаду", - сказав Бондаренко.

За його словами, перевірка Свистунова триватиме до двох тижнів.

Він зазначив, що Кличко, у разі успішної перевірки і затвердження Свистунова на посаді головного архітектора, буде офіційно презентувати його на пленарному засіданні Київради як переможця конкурсу.

Як повідомляв Укрінформ, 9 вересня на черговому засіданні конкурсна комісія з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Департаменту містобудування та архітектури – головного архітектора міста Києва підрахувала результати конкурсу та визначила переможця за кількістю набраних балів. Так, відповідно до умов конкурсу, комісія рекомендувала Київському міському голові призначити на посаду директора Департаменту Олександра Свистунова, який набрав 12,69 бали. На другій позиції у рейтингу кандидатів за кількістю балів опинився Сергій Броневицький із 11,74 балами, відповідно третю сходинку посідає Ганна Бондар (11,64 бали).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-