Топ-5 велосипедних маршрутів в Україні. Інфографіка

Топ-5 велосипедних маршрутів в Україні. Інфографіка

Укрінформ

Протягом останніх років велотури в Україні користуються величезною популярністю. Під час активного відпочинку можна відсторонитися від буденності, отримати хороше фізичне навантаження, а також насолодитися свіжим повітрям і красивими пейзажами.

Відтак Укрінформ підготував інфографіку з найкращими велосипедними маршрутами в Україні.

У рейтингу лідирує Закарпаття з найпростішим і найпопулярнішим маршрутом: Свалява - Мукачево - Берегове - Виноградів - Хуст - Мукачево. Близько 200 кілометрів можна подолати за чотири дні.

На другому місці опинилися Подільські товтри з одним із найтриваліших маршрутів. Стартувавши у Теребовлі Тернопільської області велосипедисти фінішують у Кам’янці-Подільському. Маршрут розрахований на 5-6 днів й потребує фізичної підготовки середнього рівня через постійні спуски і підйоми.

Трійку замикає Волинське Полісся з маршрутом Рівне - Клевань - Базальтове. Кількаденні велопоходи можна організувати від Ковеля Волинської області до Шацьких озер та назад.

Четверте місце у рейтингу віддали Палацам Чернігівщини. Велосипедистам рекомендують обрати маршрут Прилуки - Сокиринці - Тростянець.

П’яте місце посіла Київщина з мальовничим маршрутом Ржищів - Букрин - Трахтемирів та Черкащина з маршрутом Сміла - Холодний яр - Мотронинський монастир - Суботів - Чигирин.

Підготували: Мирослав Ліскович, Світлана Сауляк

З приводу придбання інфографіки звертайтесь за телефоном (044) 279-40-06 або пишіть на market2@ukrinform.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-