У Миколаєві теж

У Миколаєві теж "заблокували" Крим

Укрінформ
Попереджувальний пікет на підтримку торгівельної блокади Криму розпочали активісти у Миколаєві на Варварівському мосту. Вони попереджають водіїв, щоб ті не їхали в бік Криму.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми не перекриваємо дороги, а лишень проводимо попереджувальний пікет. Бачите, ми стоїмо на узбіччі і попереджаємо водіїв, щоб не тратили час і пальне для поїздки в Крим», - розповідають організатори акції.

Вони дійсно стоять обабіч дороги, якою можна їхати на Крим з південно-західних регіонів України і тримають великі плакати, які легко прочитати з кабіни автомобіля: "Крим закритий. Бережи гроші і совість", "Не торгуй з окупантами", "Крим закритий, торгуй з Європою" та інші.

Варто зазначити, що активістів тут поки що кілька десятків. Найбільше прихильників партії «Укроп» та членів громадської організації «Правий Сектор Миколаївщини».

Наразі акція проходить спокійно, без ексцесів. Правоохоронці тут є, але вони тільки спостерігають.

Читайте також: Меджліс і Правий сектор вже «бетонують» кордон із Кримом

Нагадаємо, у неділю, 20 вересня, на адміністративному кордоні з Кримом розпочалася оголошена Меджлісом кримськотатарського народу блокада вантажів, що йдуть з материкової України до окупованого півострова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-