Оборону Херсонської області посилять блокпостами МВС

Оборону Херсонської області посилять блокпостами МВС

Укрінформ
Міліцейські блокпости з'являться на всіх ключових трасах в Херсонській області.

Про це у вівторок під час огляду блокпоста «Пассат», в межах робочої поїздки на Херсонщину, заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє прес-служба МВС України.

«Одним із завдань, яке ми ставили для блокпоста «Пассат», - це превентивні заходи, у разі необхідності, підготовка лінії оборони в межах компетенції МВС на ключових трасах Херсонської області. Аналогічні блокпости починають функціонувати по всій області. Все виконано найкращим чином. Система, яка сьогодні запропонована, одна з найоптимальніших для цього міста. Херсон буде відчувати себе ще більш захищеним, і це правильно», - сказав він.

Аваков ознайомився з роботою та облаштуванням блокпоста «Пассат», який розташований на 11 км дороги М-17 Херсон - Джанкой - Феодосія, що біля Цюрюпінська.

Читайте також: До кінця року поліцейських стане вдвічі більше – Аваков

Як зазначили в прес-службі відомства, міністр ознайомився з процесом перевірки документів та огляду вантажу на наявність заборонених предметів.

На блокпості «Пассат» несуть службу міліціонери та бійці батальйону «Херсон». Блокпост створений правоохоронцями за підтримки місцевих меценатів та волонтерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-