Жінку-міліціонера, яка постраждала від теракту у Львові, відправили на лікування до Ізраїлю

Укрінформ
Дільничного інспектора Надію Андрухів, яка постраждала від вибуху гранати під дверима опорного пункту міліції, відправили на лікування до Ізраїлю.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі обласної міліції.

«Під час робочої поїздки до Львова поранених міліціонерів відвідав у Лікарні швидкої допомоги міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Він запевнив матір пораненої Надії, що ще сьогодні її доньку відправлять на лікування до Ізраїлю. Так само держава не залишить без опіки 13-річного сина правоохоронця. Хлопчик страждає від ДЦП, він інвалід другої групи. Дитина перебуватиме в лікувально-оздоровчому закладі стільки, скільки буде потрібно для реабілітації», - зазначила речниця Світлана Добровольська.

Потерпілу реанімобілем доставили у Міжнародний аеропорт імені Данила Галицького, звідки спеціальним рейсом вона вилетіла до Ізраїлю у супроводі бригади медиків, яка прибула за нею із цієї країни.

Як повідомляв Укрінформ, 14 липня у Львові проти працівників міліції було скоєно два теракти. Постраждали 24-річний та 31-річна дільничні інспектори. Їх у вкрай важкому стані доставили до Львівської міської лікарні швидкої допомоги, де лікарям вдалося перемогти у боротьбі за життя. Особливо постраждала жінка-міліціонер. Вибухом їй відірвало ногу, лікарям також довелось видалити нирку та селезінку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-