Ахметов більше не володіє Life:)

Ахметов більше не володіє Life:)

Укрінформ
Провідний оператор мобільного зв'язку в Туреччині Turkcel підписав угоду про придбання 44,96% частки в телекомунікаційному холдингу Euroasia Telecommunications Holdings BV, яка володіє 100% ТОВ Астеліт, українського оператора мобільного зв'язку "life:)".

Про це повідомляє Hurriyet Daily News.

"На підставі рішення ради директорів договір купівлі-продажу акцій був підписаний та передбачає придбання 44,96 відсотків акцій SCM  Holdings Limited в нашої дочірньої компанії Euroasia Telecommunications Holdings BV, заснованої в Нідерландах, в якому ми нині маємо 55,04 відсотка акцій", повідомили в Turkcell.

Згідно з повідомленням, компанія Ахметова отримає за свої акції 100 млн доларів.

Таким чином, в результаті операції Turkcell стане 100% власником компанії Euroasia Telecommunications Holdings BV (Нідерланди) і, опосередковано, ТОВ "Астеліт", а Група "СКМ" вийде зі складу акціонерів компанії, пише Дело.

Закриття угоди очікується в липні.

У Turkcell вірять, що придбання стане гарним початком розширення бізнесу в Україні.

"У цьому контексті ми зробили перший важливий крок в Україні. Ми вважаємо, що діяльність в Україні буде успіхом для міжнародних операцій Turkcell і пілотної країною, якій ми передамо наш досвід в регіоні", - повідомив генеральний директор Turkcell Каан Терзіоглу.

За його словами, такий намір підтверджують успіхи оператора "life:)", який з 4 червня почав надавати послуги зв'язку третього покоління (3G) 2,3 млн клієнтів компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-