Після кави з Коломойським Найєм відправив запити до СБУ і ГПУ. Документи

Після кави з Коломойським Найєм відправив запити до СБУ і ГПУ. Документи

Укрінформ
Народний депутат Мустафа Найєм відправив запити до СБУ і Генпрокуратури з вимогою розслідувати можливу причетність нардепа Ігоря Єремеєва і російських диверсантів до захоплення державних підприємств.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

"Під час останнього кавування з Ігорем Коломойським ми домовилися звернутися до правоохоронних органів з вимогою провести розслідування причетності "ОЗУ народного депутата Ігоря Єремеєва" і "російських диверсантів" до захоплення державних підприємств. Сьогодні направив відповідні запити у Службу безпеки і Генеральну прокуратуру України, попросивши разом перевірити причетність самого екс-губернатора до вказаних подій", - написав він.

Найєм додав, що чекає, "коли пан Коломойський надасть слідству і, по можливості, громадськості, всю наявну у нього інформацію щодо цього факту".

Читайте також: Як Коломойський і Найєм з'ясовували під Укрнафтою, хто рейдер. Відео

 

Нагадаємо, останнім часом стався ряд конфліктів між Коломойським і державою, коли його фактично позбавили контролю над "Укрнафтою" і зняли лояльного до нього керівника "Укртранснафти".

Після цього в обох структурах з'являлися озброєні "охоронці" Коломойського, які намагалися не допустити нових керівників.

Президент Петро Порошенко звільнив Коломойського з посади голови Дніпропетровської ОДА в ніч на 25 березня після зустрічі на Банковій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-