Вовка лишили на волі

Вовка лишили на волі

Укрінформ
Апеляційний суд міста Києва відмовив київській прокуратурі в утриманні під вартою судді Печерського суду Сергія Вовка.

Відповідне рішення, ухвалене у четвер і п'ятницю, озвучив колега судді - Віктор Кицюк, справу якого розглядає вінницький суд, передає кореспондент Укрінформу.

«Вчора прокуратурі було відмовлено у задоволенні апеляційної скарги щодо обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою судді Печерського райсуду Сергія Вовка. Апеляція підтримала рішення суду першої інстанції, яким Вовка зобов'язано прибувати за вимогою слідчого прокурора та слідчого судді. Тобто, виконувати процесуальні дії в рамках кримінального провадження», - прокоментував рішення колег Кицюк.

Наразі у його справі про обрання запобіжного заходу слухання тривають уже шостий день. Суддя Олександр Олійник пішов до нарадчої кімнати для прийняття ухвали, яку планує оголосити після 13 години.

Нагадаємо, 6 березня слідчий суддя Голосіївського райсуду Києва Оксана Мірошниченко відхилила клопотання Генпрокуратури про затримання та обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою судді Печерського райсуду Вовку.

Читайте також: Вовк, Царевич, Кицюк та Волкова відсторонені від посад

Раніше Верховна Рада дала згоду на затримання та арешт трьох суддів Печерського районного суду міста Києва: Оксани Царевич, Віктора Кицюка та Сергія Вовка. Царевич і Кицюка підозрюють у прийнятті завідомо неправосудних рішень в адміністративних справах щодо активістів Автомайдану, Вовка - в ухваленні завідомо неправосудного рішення у цивільній справі, яким він позбавив законного власника його майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-