Росія витримує паузу перед ще більшим наступом - Пентагон

Росія витримує паузу перед ще більшим наступом - Пентагон

Укрінформ
У міністерстві оборони США мають застереження, що Москва може готувати черговий широкий наступ на позиції українських силовиків на сході України.

Про це зазначив у вівторок під час слухань у Сенаті помічник заступника міністра оборони США Брайан Маккеон, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Порушення режиму припинення вогню (на лінії розмежування – ред.) продовжуються, майже всі з цих випадків – з боку російської сторони та сепаратистів. Це не є "негайним та всеосяжним припиненням вогню", як передбачає план", - зауважив представник Пентагону, коментуючи виконання умов Мінська-2.

"Ми, як і раніше, стурбовані тим, що це може бути періодом стратегічної паузи", - наголосив Маккеон. У цьому зв'язку він підкреслив, що тактика ухиляння, яку використовують проросійські сили може бути "передвісником ще більшого наступу, як це сталося перед останнім нападом Росії і сепаратистів у січні".

Читайте також:  У штабі АТО готові відбивати наступ бойовиків хоч сьогодні

Представник міноборони США закликав Росію припинити подібні дії, підтримати режим припинення вогню та надати Україні вільний вибір її власного шляху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-