У Дніпропетровську переселенці теж вийшли на акцію проти псевдовиборів. Фото

У Дніпропетровську переселенці теж вийшли на акцію проти псевдовиборів. Фото

Укрінформ
Дніпропетровськ – одне з восьми міст України, де 2 листопада переселенці з Донбасу створили альтернативну картинку для «раша-тв» й показали, що Донбас – це Україна, а вони, його мешканці, закликають ігнорувати псевдовибори.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми переселенці з Донецької та Луганської областей, самоорганізувалися, створили групу в «Facebook» і вирішили провести такий захід у 8-ми містах України - Київ, Дніпропетровськ, Маріуполь, Івано-Франківськ, Львів, Черкаси, Ужгород та Запоріжжі. Коли проходили мітинги за єдину Україну в Донецьку і Луганську, то російські ЗМІ дуже спотворювали інформацію, тому більшість неправильно сприймали події, що відбуваються на Донбасі. Багато хто думав, що там немає патріотів. Ми хочемо продемонструвати, що в Донецькій і Луганській областях дуже багато патріотів і ми хочемо жити в Україні, хочемо повернутися додому в український Донбас. Ми не будемо голосувати на псевдовиборах і підкорятися уряду «ДНР»», - зазначила переселенка з Донбасу Дар’я Кропива.

Активісти зазначають, що вони самоорганізувалися не тільки для проведення цієї акції, а й для того, аби спробувати згуртуватися для організації подальшої спільної діяльності переселенців.

Читайте також: У Києві переселенці мітингували проти "виборів" на Донбасі

Раніше повідомлялось, що у неділю, 2 листопада у 8-ми містах України переселенці з Донбасу проведуть марафон «Донбас проти терору і нелегітимних виборів».

Фото: Дніпропетровська панорама

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-