У Києві переселенці мітингували проти

У Києві переселенці мітингували проти "виборів" на Донбасі

Укрінформ
Близько півсотні людей взяли участь в акції "Донбас проти терору", що пройшла у неділю на Майдані Незалежності біля Головпоштамту. 

Близько півсотні людей взяли участь в акції "Донбас проти терору", що проходить у неділю на Майдані Незалежності біля Головпоштамту.

У руках вони тримали плакати "Ні незаконним виборам на Донбасі"", "Український Донбас проти терору і незаконних виборів!", "Донбасс не голосует - Донбасс протестует!", "Донбас-це Україна!" та українські прапори, передає кореспондент Укрінформу.

 "Показати, що є інший Донбас, який не ходив на псевдореферендум у травні, який не ходив і не піде сьогодні на "вибори" "ДНР", тому що вважаємо, що це бандитські вибори, організовані на вкрадені у нас же гроші. Показати, що є інша думка, що ми хочемо жити в єдиній Україні,що Донбас-українськмй, що ми проукраїнські люди і нас багато",- сказав співорганізатор акції на ім'я  Михайло.

Читайте також: Псевдовибори на Донбасі ставлять під загрозу мирний процес - Порошенко

Він додав, що сьогодні у восьми містах України переселенці з Донбасу синхронно вийшли з такими акціями, щоб продемонструвати свою проукраїнську позицію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-