Київ почнуть гріти з листопада

Київ почнуть гріти з листопада

Укрінформ
Опалювальний сезон у Києві розпочнеться в перших числах листопада.

Про це на прес-конференції повідомив директор СВП "Київські теплові мережі" ПАТ "Київенерго" Євген Глушак, передає кореспондент Укрінформу.

"Київ почне опалювальний сезон з настанням низьких середньодобових температур. За прогнозами синоптиків, до листопада в Україні збережеться тепла температура повітря. Тому опалювальний сезон у Києві розпочнеться в перших числах останнього місяця осені", - сказав Глушак.

Читайте також: Яценюк готовий почати опалення, якщо стане холодно

Керівник "Київенерго" також зазначив, що у його компанії вже готові забезпечити киян теплом на 99%. "Київенерго", зокрема, видало акти готовності до опалювального сезону 73,8% житловим будинкам столиці. При цьому, 11% житлових будинків, 10% лікувальних закладів, 2% дитячих закладів і 8% шкільних закладів ще не викликали фахівців компанії для перевірки готовності будівель до опалювального сезону", - поінформував він.

За його словами, тепло отримають усі, але лише після перевірки заявлених тепломереж. "Ми зробимо все від нас залежне, щоб температура повітря в житлових приміщеннях не знижувалася нижче 18 грудусів", - наголосив Глушак.

Витрати ПАТ "Київенерго" на фінансування інвестиційної та ремонтної кампанії на сьогодні досягнули 165,3 млн грн, що на 14,5% більше, ніж за аналогічний період 2013 року. Основні роботи по підготовці до ОЗП в тепловому господарстві включають капітальні ремонти і реконструкцію (повну заміну) ділянок тепломереж, гідравлічні випробування тепломереж, ремонт теплопунктів, агрегатів станцій теплопостачання, котелень та ТЕЦ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-