Бондаренко стверджує, що не їздила в Держдуму

Бондаренко стверджує, що не їздила в Держдуму

Укрінформ
Нардеп із фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олена Бондаренко запевняє, що не відвідувала і не планувала відвідувати російську Держдуму в складі депутатської групи "За мир та стабільність".

Про це вона заявила кореспондентові Укрінформу.

"Мене кличуть всюди, і я до цього звикла. Однак мені неприємно, що мене включають у деякі списки без погодження зі мною. Мабуть очікують, що я готова до будь-яких поїздок. У групу "За мир та стабільність" я не входжу і не планувала їхати до Москви. Інформація, яку розповсюдили ЗМІ з приводу мого відвідування Держдуми не відповідає дійсності. Вчора я була у Києві", - сказала Бондаренко.

Читайте також: На засідання Держдуми РФ їдуть 24 українські нардепи

Водночас, голова комітету Держдуми в справах СНД і євроінтеграції Леонід Слуцький назвав ім'я Олени Бондаренко, представляючи 17 вересня російським депутатам присутніх у залі нижньої палати парламенту РФ делегатів з України.

"У делегації є знакові депутати, такі як Сергій Горохов, Олена Бондаренко. Ми пишаємося, що ці люди, незважаючи на небезпеку, приїхали в Росію підтримати співпрацю між нашими країнами, інтереси "руського міра" і російської мови і поступальної і конструктивної взаємодії між Верховною Радою і Державною думою", - сказав Слуцький.

Як повідомляв Укрінформ, 17 вересня депутатська група Верховної Ради "За мир і стабільність" відвідала Держдуму РФ. Голова групи, народний депутат Віталій Грушевський, заявив, що мета поїздки депутатів – налагодження діалогу між парламентаріями щодо ситуації на сході України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-