Путін готовий зустрітися з Порошенком у

Путін готовий зустрітися з Порошенком у "теплій компанії"?

Укрінформ
Президенти Росії, Казахстану і Білорусі - Володимир Путін, Нурсултан Назарбаєв і Олександр Лукашенко підтвердили готовність зустрітися з Президентом України Петром Порошенком.

Президенти Росії, Казахстану і Білорусі - Володимир Путін, Нурсултан Назарбаєв і Олександр Лукашенко підтвердили готовність зустрітися з Президентом України Петром Порошенком. Формат зустрічі поки обговорюється.

Про це в понеділок на прес-конференції "білорусько-українські двосторонні торгово-економічні відносини" в Києві заявив посол Білорусі в Україні Валентин Величко, передає кореспондент Укрінформу.

"Путін, Назарбаєв, Лукашенко підтвердили... Це доведено до Президента України Петра Олексійовича Порошенка", - сказав білоруський дипломат.

Читайте також: Лукашенко закликає Порошенка до Мінська

За його словами, зараз обговорюється питання присутності на зустрічі представників США або Ради Європи. "Коли формат цієї зустрічі буде досягнуто в переговорному процесі, тоді оголосимо (про зустріч - ред.)", - зазначив Величко.

Раніше про готовність РФ, Казахстану і Білорусі обговорити питання відносин між державами, а також з Україною, - заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-