Київ відправив до Луганська 240 тонн гуманітарки  (додані фото, відео)

Київ відправив до Луганська 240 тонн гуманітарки (додані фото, відео)

Укрінформ
З Києва відправилося 19 вантажівок, які доправляють для жителів Луганська 240 тонн гуманітарної допомоги.

Про це заявив міністр інфраструктури Максим Бурбак під час відправлення колони українських вантажівок з Бориспільської траси, передає кореспондент Укрінформу.

«З Києва 240 тонн вантажу - це переважно борошно, крупи, цукор. З Харкова також ідуть речі першої необхідності та особистої гігієни, а також дві вантажівки з медикаментами», - сказав він.

Київ відправив до Луганська 240 тонн гуманітарки

За словами Бурбака, гуманітарна допомога буде доправлена до Луганська, де її передадуть представникам Червоного Хреста, який і розподілятиме товари між жителями населених пунктів.

Київ відправив до Луганська 240 тонн гуманітарки

Міністр інфраструктури також зауважив, що до складу гуманітарки входять як товари, придбані за кошти держбюджету, так і зібрані благодійними організаціями. «Про це ми потім прозвітуємо», - додав він.

Читайте також: Путінський "конвой" суне невідомо куди

Київ відправив до Луганська 240 тонн гуманітарки

Бурбак також запевнив, що про безпеку водіїв вантажівок не варто хвилюватися, оскільки їх супроводжуватимуть представники Державної служби з надзвичайних ситуацій та ДАІ. «У водіїв на початку був маленький острах, але ми їм пояснили, що колону супроводжує Державна служба з надзвичайних ситуацій і два автомобілі ДАІ, і голова Укртрансінспекції - тобто все безпечно», - резюмував міністр.

 

Відео: ukrinform

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-