Сьогодні Одесу від погромів убезпечать 1400 міліціонерів

Сьогодні Одесу від погромів убезпечать 1400 міліціонерів

Укрінформ
У суботу та неділю, 2 і 3 серпня, на охорону громадського порядку в Одесі вийдуть близько 1400 співробітників міліції.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу в прес-службі ГУ МВС України в Одеській області.

Як зазначили в облУВС, планується, зокрема, проведення масових заходів на Куликовому полі облцентра.

З метою забезпечення охорони громадського порядку та безпеки громадян під час їх проведення, а також недопущення масових заворушень, на охорону громадського порядку буде задіяно близько 700 працівників міліції щодня.

Зокрема, з повідомлень у соцмережі стало відомо, що в суботу планується акція прихильників «Антимайдану». У неділю можливе проведення акції протесту проти виступу в Аркадії Ані Лорак. Серед запланованих заходів - також турнір «Битва титанів - 2014», який пройде в Міському саду.

Між тим, як випливає з листа Управління СБУ в Одеській області на адресу керівників Одеси та області, який 1 серпня оприлюднив Укрінформ, «2 серпня ц.р. лідери радикальних громадсько-політичних структур планують організувати у Одесі екстремістські акції з метою дестабілізації обстановки через проведення масових протестних заходів під штучно сформованим приводом».

За даними СБУ, радикали планують акції біля мерії (до 800 осіб) із можливим захопленням адмінбудівель, у тому числі будівель правоохоронних органів. Усе це планується супроводжувати погромами, підпалами та опором міліції.

Читайте також: Спеціальні групи виявлятимуть терористів на Одеській залізниці

Нагадаємо, 2 травня в Одесі сталися масові заворушення, які переросли у масштабні погроми та призвели до численних смертей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-