ТСК відомі обставини знищення Іл-76 – голова комісії

ТСК відомі обставини знищення Іл-76 – голова комісії

Укрінформ
Тимчасова слідча комісія з питань розслідування обставин знищення військово-транспортного літака Повітряних Збройних Сил України Іл-76 завершує свою роботу, проте поки що розголошувати усіх фактів по справі не буде.

Про це після закритого засідання комісії у четвер повідомив голова ТСК Олександр Чорноволенко, передає кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні ми в основному підбивали підсумки того, що було проаналізовано за минулі кілька тижнів, які ми працювали. Там у нас достатньо фактів. Ми вже повністю уявляємо, як відбулося і що відбулося», - зазначив Чорноволенко.

У свою чергу Чорноволенко зазначив, що ТСК уже підходить до завершення розслідування.

«Ми вже підходимо до фінальної частини, але, на жаль, деякі технічні моменти не були до кінця висвітлені, так як комісія Міністерства оборони, яка працює над цим же питанням, поки що не визначила дату, коли вони зможуть у Луганську на місці провести розслідування. На місці катастрофи вони ще не були, мається на увазі, спеціалісти по авіаційним катастрофам», - сказав він.

Також голова ТСК додав, що результати слідчої комісії будуть оприлюднені після того, як комісія затвердить звіт, а це буде не раніше 22 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-