У Харкові затримали бандитів, які могли стріляти в Кернеса

Укрінформ
Затриманих дев'ятьох членів банди, що розстріляла в Харкові бізнесмена і лікаря, перевіряють на причетність до замаху на мера Харкова Геннадія Кернеса.

Затриманих дев'ятьох членів банди, що розстріляла в Харкові бізнесмена і лікаря, перевіряють на причетність до замаху на мера Харкова Геннадія Кернеса.

Про це розповів на прес-конференції начальник ГУ МВС у Харківській області Анатолій Дмитрієв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Міліція затримала в Харкові, Одесі та Києві дев'ятьох членів банди, які підозрюються у вбивстві харківського бізнесмена і лікаря. Затриманих перевіряють на причетність до замаху на Геннадія Кернеса», - сказав Дмитрієв.

За його словами, затримані також підозрюються в підготовці замаху на перших осіб правоохоронних органів країни.

«Вже відоме ім'я замовника злочинів, здійснених бандою, проте назвати його і висунути звинувачення правоохоронці поки не готові», - додав головний міліціонер Харківської області.

Він зазначив, що перевіряється причетність до банди й інших людей, у тому числі членів бійцівського клубу «Оплот».

«Вік затриманих - 20-49 років. Двоє - одесити, один з Черкаської області, інші харків'яни. П'ять раніше судимі, двоє - колишні міліціонери. У затриманих вилучили 5 кг вибухівки, 2 гранати, 9 одиниць зброї, 148 патронів», - уточнив Дмитрієв.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 9 березня 2013 року в ресторані біля магазину «Норма» застрелені бізнесмен Євген Слоневський і хірург обласного онкоцентру Олег Литвинов. Поранення плеча отримав 32-річний офіціант.

28 квітня невідомий важко поранив Кернеса, який наразі лікується в Ізраїлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-