«Domino`s Pizza»: італійська кухня для киян

«Domino`s Pizza»: італійська кухня для киян

Укрінформ

Доставка піци додому, в офіс або до місця відпочинку давно увійшла в повсякденне життя киян. Ароматна, з хрусткою скоринкою і густим розплавленим сиром, вона нікого не залишить байдужим, особливо якщо це блюдо приготоване в одній з піцерій «Domino`s Pizza». Всього півгодини — і шедевр італійської кухні буде біля вашого порогу, щоб подарувати прекрасний настрій і надовго зарядити енергією.

Де в Києві спробувати кращу піцу

«Domino`s Pizza» — це мережа закладів з великою історією. Заглянути в них можна в більшості європейських країн, а у Києві — за однією з адрес, вказаних на сайті компанії. Всього в один клік можна знайти піцерію на карті та дізнатися графік її роботи, щоб покуштувати новинки або отримати задоволення від дегустації найпопулярніших страв. Якщо ж вам до душі домашня вечеря в колі сім'ї або піца знадобилася для зголоднілих гостей, достатньо зробити один дзвінок або оформити замовлення на сайті.

«Домінос піца» пропонує найкращі умови обслуговування:

  • Підтвердження заявки оператором і уточнення адреси доставки.
  • Випічку страви в дров'яної печі.
  • Начинки на вибір.
  • Доставка піци за півгодини в денний і за годину — в нічний час.
  • Розрахунок готівкою кур'єру.

З огляду на численні побажання також надається послуга відстеження стану замовлення. Достатньо скористатися програмою Domino`s Pizza Tracker, щоб уточнити, коли чекати прибуття частування. Замовник отримує інформацію про кожну дію працівників піцерії: закладку начинки, початок випічки в печі, упаковку та відправку в дорогу.

Запрошення до співпраці

Мережа піцерій Domino`s Pizza з радістю готова поділитися досвідом і запрошує бажаючих відкрити свій бізнес. На сайті не тільки можна дізнатися всі умови співпраці, а й подати заявку в електронному вигляді. Відправивши її на імейл компанії, ви отримаєте можливість стати частиною мережі кращих піцерій в Україні.

Акції, новини та сторінка для преси

Пройшовши реєстрацію і підписавшись на новини, кожен член клубу Domino`s Pizza завжди буде в курсі останніх новин, щоб першим дізнатися про нові відкриті в Києві заклади, нові страви, знижки з нагоди свят і багато цікавих подій. Це також дозволить в перших рядах відвідати нову піцерію поруч із будинком або включити її до списку закладів, що доставляють смачну та якісну італійську їжу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-