«Може бути нокаут» - Зеленський обіцяє жорстку реакцію на закрите бомбосховище

«Може бути нокаут» - Зеленський обіцяє жорстку реакцію на закрите бомбосховище

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський обіцяє жорстку реакцію на трагічний інцидент із загибеллю людей у Києві біля закритого бомбосховища.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це Зеленський заявив під час пресконференції за результатами саміту Європейської політичної спільноти у Кишиневі.

"Відповідатимуть усі. Реакція буде тверда", - сказав він, коментуючи питання про те, якою буде його реакція після повернення до Києва на трагічний випадок із закритим бомбосховищем у Києві.

На уточнююче запитання, чи може є конкретні відповідальні люди, Зеленський сказав: "Дуже конкретні люди".

Читайте також: Укриття у Києві мають бути відчинені постійно - КМДА

За словами Президента, "треба, щоб ще й місцева влада вмикала голову". "У нас сьогодні була трагедія. Люди не попали в укриття. Але ми зараз повернемося і поставимо голову на місце, обов’язково", - додав він.

Зеленський зазначив, що після повернення до України треба розібратися з деталями. "Розберемося, обов’язково люди будуть відповідати за те, що люди втратили можливість потрапити у бомбосховище і, на жаль, загинули. У нас в Росії цих ворогів мало, у нас є, бачите, ще й внутрішні", - сказав він.

Вже після відповіді та оголошення пресконференції закритою, Президент додав ще одну фразу: "Сказав би так: може бути нокаут".

Читайте також: Поліція прийшла з обшуками в КМДА через закриті укриття під час обстрілу

Як повідомляв Укрінформ, у Києві загинули троє людей, зокрема дитина, які під час повітряної тривоги намагалися потрапити у закрите бомбосховище. Поліція Києва розпочала за цим фактом провадження щодо службової недбалості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-