Прес-центр Євробачення готовий розмістити близько двох тисяч журналістів

Прес-центр Євробачення готовий розмістити близько двох тисяч журналістів

Укрінформ
На Євробачення-2017 вже акредитувалися понад 1500 журналістів з України та світу. Для їх комфортного перебування та роботи під час конкурсу в сучасному прес-центрі буде створено всі необхідні умови.

Про це повідомляє прес-служба UA:Перший.

"Прес-центр з кабельним інтернетом, Wi-Fi і необхідною оргтехнікою розміщуватиметься в МВЦ, в холі №1, та зможе прийняти близько 2 тисяч акредитованих представників національних та міжнародних ЗМІ, блогерів і фанів. За потреби представники ЗМІ зможуть користуватися спеціально обладнаними радіостудіями та кімнатами для інтерв’ю", - йдеться у повідомленні.

Окрім робочих місць, у прес-центрі також передбачено зону для відпочинку з рестораном та фан-зоною у вигляді комфортного лаунжу. Тут акредитовані фани та представники ЗМІ зможуть стежити за виступами артистів.

Зала для прес-конференцій вміщуватиме 500 осіб та 80 фото- і відеокамер. Під час конкурсу тут проходитиме багато заходів: з 30 квітня по 3 травня - зустрічі артистів з фанами та ЗМІ (Meet & Greet); з 4 по 13 травня - прес-конференції учасників Євробачення з 42 країн.

Одразу біля входу буде розташована сервісна стійка, де волонтери надаватимуть всю необхідну інформацію та стежитимуть за порядком разом зі службою безпеки.

Півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня. Квитки на конкурс можна придбати на сайті Concert.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-