Самойлову вже готують на наступне Євробачення

Самойлову вже готують на наступне Євробачення

Укрінформ
Генеральний директор російського "Першого каналу" Костянтин Ернст заявив, що співачка Юлія Самойлова братиме участь у Євробаченні-2018 - така домовленість нібито досягнута з Європейським мовним союзом.

Про це повідомляє ТАСС.

"Ми обговорювали це з Європейським мовним союзом, і вони знають, що від Росії братиме участь Юлія Самойлова", - сказав Ернст, відповідаючи на питання про можливість участі Росії в Євробаченні-2018.

Водночас він підкреслив зобов‘язання Європейського мовного союзу, як організатора конкурсу, стежити за дотриманням правил, які, за словами Ернста, "навряд чи передбачають, що країна, в якій відбувається в даний момент конкурс, може вводити обмеження на учасників".

Нагадаємо, що в 2009 році, коли Євробачення приймала Москва, виник скандал з недопуском учасника до конкурсу, ініціатором якого виступила сама Росія, якій не сподобалися слова пісні грузинського колективу "Стефані і 3G" We Do not Wanna Put In. Європейський мовний союз заборонив виступати грузинам після того, як в Росії заявили, що ця пісня має політичний підтекст: у Кремлі стверджували, що слова пісні співзвучні з прізвищем тодішнього прем'єр-міністра Володимира Путіна і мають подвійний підтекст. Грузії було запропоновано змінити слова пісні або запропонувати нову. Але Тбілісі відмовився, і країні не дозволили брати участь в Євробаченні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-