Глава Нацполіції допускає провокації під час Євробачення

Глава Нацполіції допускає провокації під час Євробачення

Укрінформ
Керівник Національної поліції України Сергій Князєв допускає провокації під час проведення Євробачення у Києві.

Про це інформує прес-служба Нацполіції.

Князєв повідомив, що сьогодні зранку у виставковому комплексі на Броварському проспекті відбулося обговорення питання підготовки до проведення в Україні пісенного конкурсу "Євробачення-2017". Учасники наради розглянули можливі ризики, пов'язані із проведенням конкурсу.

"Глава Національної поліції зазначив, що правоохоронці не виключають можливості провокацій, оскільки певні сили можуть перешкоджати ходу конкурсу, аби виставити Україну в невигідному світлі перед світовою спільнотою", - йдеться в повідомленні.

Серед порушених на нараді питань – забезпечення поліцейських елементами однострою (спеціальними жилетами), які дозволять вирізняти правоохоронців у натовпі, а також – комплектування службових автомобілів патрульної поліції усім необхідним для несення служби, зокрема – медичними аптечками.

"Для нас не вперше нести службу під час проведення заходів такого рівня. Нацполіція готова забезпечити правопорядок під час Євробачення в Україні", – наголосив Князєв.

Він також додав, що поліція посилено нестиме службу під час масових заходів у столиці, щоб туристи сповна змогли насолодитися як самим пісенним конкурсом, так і перебуванням в Україні.

Фото: npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-