Стало відомо, хто опікуватиметься безпекою Євробачення

Стало відомо, хто опікуватиметься безпекою Євробачення

Укрінформ
Безпекою пісенного конкурсу Євробачення-2017 у Києві займатиметься президент міжнародної неурядової організації "Міжнародна антитерористична єдність" Олександр Дічек.

Про це йдеться у повідомленні на сайті телеканалу UA Перший.

"Службу безпеки пісенного конкурсу Євробачення-2017 у Києві очолив президент міжнародної неурядової організації "Міжнародна антитерористична єдність" (організація-член Ради Європи) Олександр Дічек. Команду безпеки днями презентували експертам і представникам країн-учасниць", - зазначається в повідомленні.

Дічек вже займався питаннями безпеки Євробачення у 2005 році. За оцінками європейських представників конкурсу, захід тоді відбувся на високому рівні.

Під час зустрічей з главами делегацій країн-учасниць і європейськими експертами Олександр Дічек презентував програму заходів безпеки, передбачену для Євробачення-2017, а також представив главі європейської служби безпеки конкурсу свою команду. Запропонований комплекс заходів щодо забезпечення безпеки був високо оцінений європейцями.

"Захід цього року буде досить складним, в силу різноманітних причин. Ми усвідомлюємо глибину джерел загроз, на які ми повинні давати адекватну відповідь. Ми підібрали висококваліфіковану команду, яка впорається з усіма ризиками і проведе Євробачення-2017 на належному рівні, забезпечивши безпеку як учасникам, так і гостям конкурсу", - заявив Олександр Дічек.

Як відомо, півфінали 62-го за ліком пісенного конкурсу відбудуться 9 та 11 травня. Фінал Євробачення-2017 - 13 травня. Всього в конкурсі візьмуть участь представники 43 країн.

Фото: banda.agency

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-