Україна сьогодні визначиться з представником на Євробачення

Україна сьогодні визначиться з представником на Євробачення

Відео
Укрінформ
У субботу, 25 лютого, пройде фінал національного відбору на Євробачення-2017

Про це повідомляє UА:Перший.

"Фінал національного відбору на Євробачення-2017 відбудеться у суботу, 25 лютого, о 19:00. Саме цього вечора Україна обере представника на пісенний конкурс, що проходитиме у Києві. Виступи шести фіналістів нацвідбору наживо покаже телеканал UА:Перший - в ефірі, на сайті, на офіційному YouTube-каналі та у Facebook", - йдеться у повідомленні.

У суботу, 25 лютого, за право представляти Україну на Євробаченні боротимуться такі артисти:

1.Сальто Назад 

2.MELOVIN

3.O.Torvald 

4.ILLARIA 

5.TAYANNA

6.ROZHDEN

 Також під час фінального шоу українського національного відбору, виступлять артисти із Франції та Польщі, які представлятимуть свої країни на Євробаченні-2017 в Києві. Свою конкурсну пісню "Requiem" виконає французька співачка Альма (Alma), а польська виконавиця Кася Мош (Kasia Mos) заспіває композицію, що має назву "Flashlight".

Першими фіналістами українського нацвідбору на Євробачення-2017 стали TAYANNA і Сальто Назад. Під час першого півфіналу виконавиця TAYANNA підкорила журі та українську публіку своєю піснею "I Love You". Судді віддали їй 7 балів, а глядачі - 8. Гурт Сальто Назад виконав пісню, яка має назву "О Мамо". Саме цей колектив отримав того вечора від журі максимальну кількість балів - 8. І хоч глядачі проголосували всього на 6, цього було достатньо, щоб Сальто Назад отримали місце у фіналі.

У другому півфіналі національного відбору ILLARIA отримала від глядачів 8, а від суддів - 7 балів. Вона виконувала пісню "Thank You for My Way", що українською означає "Дякую за мій шлях". ROZHDEN отримав максимум від суддів і 5 від глядачів. Його пісня називається "Saturn".

MELOVIN і O.Torvald стали фіналістами національного відбору за результатами третього півфіналу. Виступ колективу O.Torvald глядачі і судді оцінили однаково - хлопці отримали по 7 балів. MELOVIN отримав 5 балів від суддів і максимум (8) - від глядачів, що і дозволило йому потрапити у фінал.

Цьогорічний національний відбір на Євробачення має три півфінали. У кожному з цих півфіналів виступило по восьмеро виконавців, по два з яких за результатами голосування пройшли до фіналу. Ім'я артиста, який навесні представить Україну на пісенному конкурсі, визначиться у фіналі - 25 лютого. Система голосування на національному відборі залишається такою ж, як і в минулому році: журі виставляють учасникам бали, глядачі голосують шляхом смс, після чого бали від суддів і глядачів підсумовуються.

Нагадаємо, що ведучим нацвідбору на Євробачення-2017 є Сергій Притула. У журі - музичний продюсер відбору Костянтин Меладзе, артист і композитор Андрій Данилко та переможниця Євробачення-2016 Джамала. Національний відбір на Євробачення UA:Перший другий рік поспіль проводить спільно з телеканалом СТБ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-