Євробачення: 19 країн уже обрали своїх представників

Євробачення: 19 країн уже обрали своїх представників

Укрінформ
Дев’ятнадцять країн-учасниць Євробачення-2017 уже обрали своїх представників на цьогорічний пісенний конкурс, що пройде у травні у Києві.

 Про це повідомляється на сайті телеканалу UA:Перший.

"Австрія, Азербайджан, Албанія, Бельгія, Білорусь, Велика Британія, Вірменія, Грузія, Ізраїль, Італія, Ірландія, Іспанія, Кіпр, колишня югославська республіка Македонія, Нідерланди, Німеччина, Фінляндія, Чорногорія, Швейцарія – оголосили імена артистів, які приїдуть у травні до Києва", - зазначається у повідомленні.

Тривають також національні відбори у Данії, Латвії, Литві, Мальті, Норвегії. В Угорщині перший півфінал відбору відбувся 10 лютого, а в Естонії – 11-го.

Український національний відбір на Євробачення-2017 розпочався 4 лютого, його фінал пройде 25-го, у якому за право представляти країну змагатиметься шестеро виконавців.

До початку своїх національних відборів активно готуються в Греції, Польщі, Румунії та Ісландії. У Болгарії також продовжують обирати представника. Португалія, яка повернулася до участі в Євробаченні, пропустивши минулорічний конкурс, свого представника визначить уже в березні. Цього ж місяця фінали національних відборів пройдуть у Швеції, Румунії, Словенії та в багатьох інших країнах.

Півфінали 62-го пісенного конкурсу відбудуться 9 та 11 травня. Фінал Євробачення-2017 – 13 травня. Ареною шоу обрано Міжнародний виставковий центр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-