Майже половина делегацій на Євробачення вже забронювали готелі в Києві

Майже половина делегацій на Євробачення вже забронювали готелі в Києві

Укрінформ
У понеділок, 6 лютого, розпочато онлайн-бронювання номерів у офіційних готелях Євробачення-2017 для делегацій пісенного конкурсу. І майже половина делегацій в першу добу оформила замовлення.

Про це повідомив заступник генерального директора НСТУ Павло Грицак, якого цитує UA:Перший.

"Онлайн-бронювання здійснює офіційний туристичний оператор Євробачення-2017 - компанія ПІЛОТ, що є одним із лідерів ринку. І ми дуже раді, що саме ця компанія забезпечуватиме проживання офіційних делегацій, фанів та журналістів в українських готелях у рамках пісенного конкурсу Євробачення-2017. Тільки за першу добу бронювання свої замовлення оформила 21 делегація. А це майже половина", - зазначив Грицак.

За правилами Європейської мовної спілки (ЄМС), офіційні делегації пісенного конкурсу мають проживати в офіційних готелях. Ці готелі були відібрані НСТУ спільно з компанією ПІЛОТ за такими основними критеріями, як цінова політика, рівень безпеки та розміщення у зручній логістичній зоні.

Список офіційних готелів Євробачення-2017 виглядає так: Premier Hotel Rus, Cosmopolite, President Hotel, Holiday Inn Kiev, Alfavito, Khreschatyk, Fairmont Grand Hotel, Hilton, Hyatt Regency, InterContinental, Premier Palace Hotel, Opera.

За словами гендиректора компанії ПІЛОТ Олени Корчинської, до цих 12 готелів потрапили всі п’ятизіркові готелі Києва разом із п’ятьма чотиризірковими.

"Також ми пропонуємо номери підвищеного комфорту в тризірковому готелі "Русь". Він єдиний тризірковий готель, який потрапив до цього списку, бо має прекрасну локацію і гарне співвідношення ціни з якістю. Ціни конфіденційні, але готелі розуміють цілі й завдання проведення в країні пісенного конкурсу і сформували лояльну цінову політику, яка задовольнить іноземних гостей. Також вони надають спеціальні цінові пропозиції на різні категорії номерів. Компанія ПІЛОТ у свою чергу надає онлайн-платформу, на якій делегації, а згодом і акредитована преса та фани, зможуть обрати готель і номер в максимально прийнятній для себе ціновій категорії", - зазначила вона.

Офіційні готелі, згідно з правилами пісенного конкурсу, є рівновіддаленими від Міжнародного виставкового центру - головної арени Євробачення, а також розташовуються недалеко від інших основних локацій пісенного конкурсу, зокрема Євроклубу та містечка Євробачення.

Згодом розпочнеться онлайн-бронювання номерів у офіційних готелях Євробачення-2017 і для акредитованої преси та фанів на сайті компанії ПІЛОТ. Про це також буде повідомлено на сайті UA:Перший.

Участь у Євробаченні-2017, яке прийматиме Київ, підтвердили 43 країни. Це максимальна кількість учасників, яка до сьогодні на пісенному конкурсі повторювалася лише двічі - у 2008 та 2011 роках. Мовник-організатор Євробачення-2017 - Національна суспільна телерадіокомпанія України. Півфінали пісенного конкурсу відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-