Італієць Габбані вражений українським Євробаченням

Італієць Габбані вражений українським Євробаченням

Укрінформ
Співак Франческо Габбані, який представляв Італію на цьогорічному Євробаченні у Києві, задоволений своєю участю у конкурсі і рівнем його організації.

Про це він сказав у ранковій передачі Morgenmagazin на німецькому телебаченні, де презентував свій новий альбом «Magellan».

«Я задоволений тим, як усе пройшло. Для мене це великий досвід, повний емоцій, це була прекрасна нагода представити свою музику європейській аудиторії. Звичайно, всі сприймають пісенний конкурс як змагання, але я особисто цього не роблю. Що для мене було найкращим? Головна арена конкурсу з численною публікою. Найскладнішим, безперечно, були репетиції, яких було дуже багато», - сказав Габбані.

Співак також поділився рецептом успіху своєї пісні «Occidentali's Karma». «Я думаю, що пісні не для тих, хто їх пише, а для тих, хто їх слухає. Я хотів би писати саме такі пісні» - сказав він.

В ефірі Morgenmagazin Франческо Габбані виконав на фортепіано акустичну версію «Occidentali's Karma», з якою він представляв Італію на пісенному конкурсі Євробачення у Києві.

Як відомо, представник Італії весь час вважався головним фаворитом Євробачення, але в останній день перед фіналом букмекери вивели у лідери португальця Сальвадороа Собрала, який, зрештою, і став переможцем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-