Грицак назвав чутками заяву Тарнапольського про участь Lady Gaga у Євробаченні

Грицак назвав чутками заяву Тарнапольського про участь Lady Gaga у Євробаченні

Укрінформ
Виконавчий продюсер "Євробачення-2017" Павло Грицак назвав чутками інформацію щодо участі співачки Lady Gaga у пісенному конкурсі в Києві.

Про це йдеться у коментарі Грицака, переданому Укрінформу прес-службою "Євробачення-2017".

"Із подивом прочитав у інтерв'ю Ігоря Тарнопольського про переговори з менеджментом співачки Lady Gaga. Якщо б такі переговори велися, і вона підтвердила би свою участь у шоу, або ці переговори були б хоч на мінімально серйозному рівні, то про це знав би я і знали б у ЄМС (Європейська мова спілка)", - сказав виконавчий продюсер ПКЄ-2017.

Він зазначив, що йому "шкода, що деякі люди поширюють подібні чутки для досягнення власних PR-цілей, знецінюючи при цьому роботу значної частини команди пісенного конкурсу в Україні".

Грицак зазначив, що "Євробачення – це унікальна можливість для країни презентувати себе більш ніж двохсотмільйонній аудиторії пісенного конкурсу. У шоу ми зробили акцент на кращих українських артистах, ведучих, дизайнерах та хореографах. Ми максимально презентували українську культуру, колорит та традиції. І, наприклад, номер співачки ONUKA разом з НАОНІ у фіналі Євробачення 13 травня, який запропонувала заступник шоу-продюсера конкурсу Олена Агеєва, став одним із найяскравіших моментів шоу. Після цього виступу українська артистка зайняла перші позиції у чартах iTunes Великої Британії, Німеччини, Польщі, Нідерландів, Данії, Швеції, Бельгії, Франції та Швейцарії. І, як результат, європейці купують українську музику".

Грицак також прокоментував вибір ведучих: "Хочу додати щодо ведучих. В Україні є англомовні ведучі, які не поступаються рівнем професіоналізму світовим зіркам. І Олександр Скічко, і Володимир Остапчук, і Тімур Мірошниченко якнайкраще провели усі шоу пісенного конкурсу. А також додам і стосовно працівників UA:Перший, які зробили фантастичне шоу, яке побачило сотні мільйонів глядачів з усієї Європи та інших країн світу. Наші працівники самовіддано й успішно виконали свою роботу, внесли вагомий внесок в організацію та проведення пісенного конкурсу Євробачення-2017 в Україні на достойному європейському рівні. На мою думку, непрофесійно знецінювати роботу цих людей".

Грицак також наголосив, що "Руслана, безперечно, є сильною та самодостатньою артисткою, яку були раді бачити на сцені Євробачення знову як в Україні, так і далеко за її межами. Адже саме вона своїм виступом у 2004 р. "заявила" Європі про те, що українська музика достойна уваги, і привезла ювілейне, 50-е Євробачення в Україну. Руслана дотепер є затребуваним експертом національних відборів в інших країнах. І саме вона була одним із тих членів журі національного відбору на Євробачення-2016, яка дуже активно підтримувала Джамалу як під час відбору, так і після нього".

Раніше продюсер співачки Джамали Ігор Тарнопольський заявляв, що хедлайнером Євробачення-2017, яке пройшло в першій половині травня в Києві, нібито мала стати американська співачка Леді Гага.

За словами Тарнопольського, йому повідомив про це Стюарт Барлоу, шоу-продюсер Євробачення- 2017, відсторонений від роботи над конкурсом приблизно за місяць до його проведення - в квітні цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-