Організатори Євробачення розповіли, як перевіряли пранкера Седюка

Організатори Євробачення розповіли, як перевіряли пранкера Седюка

Укрінформ
На Євробаченні було забезпечено аеропортний рівень безпеки і пранкер Віталій Седюк пройшов усі ступені перевірки.

Про це заявили в оргкомітеті Євробачення в Україні. 

"Система  безпеки Євробачення-2017 спрацювала на високому рівні.  На заході було забезпечено аеропортний рівень безпеки, перевірка глядачів здійснювалась системно та професійно. Як і всі відвідувачі цю перевірку пройшов також і громадянин Седюк, про що свідчать дані фото- та відеофіксації. Пройшовши всі ступені перевірки, він не становив загрози для артистів та глядачів шоу, перебуваючи в глядацькій залі під час прямої трансляції фіналу", - йдеться у повідомленні.

Організатори наголосили, що усі глядачі Євробачення-2017 заходили до Міжнародного виставкового центру виключно за наявністю квитка, а акредитовані журналісти пісенного конкурсу працювали тільки у прес-центрі, не маючи доступу до глядацької зали на саме шоу. 

 Як повідомляв Укрінформ, Дніпровський районний суд столиці обрав пранкеру Віталію Седюку запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Уу фіналі пісенного конкурсу Євробачення-2017 під час виступу Джамали на сцену вибіг чоловік із глядацької зали та частково оголився. Це було показано в прямому ефірі фінального шоу Євробачення. Менше ніж за 10 секунд охорона забрала цю людину зі сцени.

За інформацією правоохоронних органів, цей вчинок скоїв Віталій Седюк, який народився 14 листопада 1988 року. Він громадянин України, і для нього це вже не перша подібна витівка. Зокрема, Седюк відомий інцидентами з Мадонною у 2011 році, Віллом Смітом у 2012-му, а в 2013 році він навіть намагався отримати нагороду Grammy замість співачки Адель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-