Суд відпустив пранкера Седюка під підписку

Суд відпустив пранкера Седюка під підписку

Укрінформ
Дніпровський районний суд столиці обрав пранкеру Віталію Седюку запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Відповідне рішення оголосив у понеділок слідчий суддя Олександр Дзюба, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд вирішив задовольнити клопотання прокурора та застосувати до Віталія Седюка запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання на термін до двох місяців", - зазначив суддя.

У рішенні також йдеться, що Седюк зобов'язаний з'являтися до органу досудового розслідування за кожним викликом. У разі неявки йому загрожує штраф.

Як пояснив у коментарі журналістам прокурор Богдан Семененко, ч. 1 статті 296 Кримінального кодексу України, яку інкримінують Седюку, передбачає обмеження волі до п'яти років. Тому прокуратура не мала права клопотати в судді застосувати до Седюка домашній арешт або тримання під вартою. Зазначені запобіжні заходи застосовуються лише в разі вчинення злочину, який передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п'яти років.

Як повідомлялося, у фіналі пісенного конкурсу Євробачення-2017 під час виступу Джамали на сцену вибіг чоловік із глядацької зали та частково оголився. Це було показано в прямому ефірі фінального шоу Євробачення. Менше ніж за 10 секунд охорона забрала цю людину зі сцени.

За інформацією правоохоронних органів, цей вчинок скоїв Віталій Седюк, який народився 14 листопада 1988 року. Він громадянин України, і для нього це вже не перша подібна витівка. Зокрема, Седюк відомий інцидентами з Мадонною у 2011 році, Віллом Смітом у 2012-му, а в 2013 році він навіть намагався отримати нагороду Grammy замість співачки Адель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-