Австралія обговорює результати «Євробачення»

Австралія обговорює результати «Євробачення»

Укрінформ
Основна трансляція фіналу «Євробачення-2017» в Австралії відбудеться лише через 5 годин, але провідні австралійські ЗМІ вже активно обговорюють проведення та результати конкурсу.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Конкурс був чудово організований як з технічної, так і змістовної точки зору. Завдяки цьому нашим ведучим дуже оперативно вдалося з'ясувати, що людина, загорнута в австралійський прапор, насправді не має жодного стосунку до Австралії», - повідомляє головний національний ретранслятор конкурсу «Євробачення» в Австралії телерадіокомпанія СБС.

«Так, … була, але вона була не австралійською», - таким є лейтмотив головних публікацій та коментарів про конкурс.

Як свідчить аналіз соцмереж, більшість австралійців вважають цей незручний момент «Євробачення» «потішним», оскільки таким чином австралійська тема на «Євробаченні» звучатиме голосніше, а кількість бажаючих переглянути трансляцію фіналу повторно (традиційна трансляція у записі пройде о 19:30 сьогодні за місцевим часом) зросте в рази.

Значно з більшою гіркотою коментують австралійці заключний виступ переможця «Євробачення», представника Португалії Салвадора Собрала, щодо цінності справжньої музики, а не спецефектів, розцінюючи його як закид «неймовірному минулорічному шоу Демі Ін» та цьогорічному виступу австралійського учасника Ісайї Фаєрбрейса, входження в десятку якого вважають достойним результатом.

Загалом же увага до конкурсу «Євробачення» в Австралії доволі значна.

Посольство України та місцеві українці, разом зі своїми австралійськими друзями, провели низку вечірок, присвячених перегляду конкурсу. Наймасштабніші танцювальні костюмовані шоу влаштувала українська громада штату Вікторія у Мельбурні, нічні забави з переглядом фіналу - молоді СУМівці у Сіднеї, більш традиційний перегляд, для представників австралійської влади і дипкорпусу, акредитованого в Канберрі, провело українське посольство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-