Салвадор Собрал забирає Євробачення до Португалії

Салвадор Собрал забирає Євробачення до Португалії

Укрінформ
Салвадор Собрал – співак, якому вдається досягти на сцені унікальної музичної чуттєвості і магнетизму.

Про це пише PR-служба телеканалу UA: Перший

Із неймовірним результатом з 758 балами Салвадор Собрал, який представляв Португалію, переміг із глибокою піснею "Амар Pelos Dois" (укр. - "Для нас обох") написана його сестрою Луїзою.

Він вивчав психологію, але пристрасть до музики взяла гору. Салвадор мешкав у США та Барселоні, де навчався в престижному закладі Taller де Musics. Там Сальвадор працював над кількома цікавими музичними проектами, брав участь в проекті Bosa Nova, а також писав музику для себе та організовував зухвалі виступи, черпаючи натхнення у Чета Бейкера. Саме тоді його музика увібрала в себе особливості звучання Латинської Америки.

Сальвадор має бездоганний контроль над своїм голосом та особливий магнетизм, яким привертає до себе увагу глядачів. Дебютний альбом Сальвадора "Excuse Me" був випущений у співпраці з Жуліо Ресенде (Júlio Resende) та Леонардо Алдреєм (Leonardo Aldrey) у 2016 році.

Вирішальний результат став відомий після голосування професійних національних журі та телеглядачів. Їхні оцінки склали рівні частини загального результату. Журі оцінювали виступи конкурсантів під час другої генеральної репетиції фіналу, ввечері 12 травня, а глядачі голосували безпосередньо в ніч фіналу Євробачення-2017.

Виконавчий директор Євробачення Йон Ола Санд сказав: "Надзвичайно чудово бути в Києві, місті, яке достойно прийняло конкурс вдруге. Сальвадор Собрал створив неймовірну атмосферу не лише на сцені, а й передав її тисячам глядачів у всьому світі. І тепер ми з нетерпінням чекаємо проведення конкурсу в 2018 році з нашими партнерами трансляції з Португалії, але цей момент по праву належить Сальвадору Собрал".

Конкурсанти виступали перед більше ніж дев’ятьма тисячами глядачів у залі, на головній арені цьогорічного пісенного Конкурсу – в Міжнародному виставковому центрі. Фінальне шоу конкурсу транслювався 45 різними країнами, включаючи Австралію та Сполучені Штати Америки.

Під час фіналу цьогорічного пісенного конкурсу виступила переможниця Євробачення-2016 Джамала. Вона презентувала свою нову пісню "I Believe in U". Також свою нову пісню "Я люблю" виконала співачка Руслана, яка вперше привезла Євробачення в Україну.

Мовником-організатором цьогорічного пісенного конкурсу Євробачення є Національна суспільна телерадіокомпанія України, телеканал UA:Перший. За підтримки Європейської мовної спілки команда організаторів подарувала світу насичений і неймовірно потужний фінал.

Приз Євробачення-2017 вручили Сальвадору - й Україна передала право проведення конкурсу наступного року Португалії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-