На Євробаченні в Києві побувало 60 тисяч гостей - Кличко

На Євробаченні в Києві побувало 60 тисяч гостей - Кличко

Укрінформ
До Києва на проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017" приїхало 60 тисяч гостей.

Про це розповів Київський міський голова Віталій Кличко на прес-конференції в МВЦ перед початком гранд-фіналу-фіналу конкурсу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Було дуже багато інформації неправдивої, багато спекуляцій, але тим не менше Євробачення проходить у Києві й багато гостей приїхало до нашого міста - більше 20 тисяч іноземних гостей і більше 40 тисяч гостей з України", - сказав він.

Мер столиці зазначив, що загалом на шоу Євробачення було продано більше 60 тисяч квитків.

Кличко також нагадав, що за всю історію конкурсу в Києві був найбільший EvroVillage, який щовечора приймав 350 тисяч людей.

"Найбільший EvroVillage за всю історію Євробачення знаходився навпроти мерії й коли лунала музика у мене танцювало все на столі", - розповів Кличко під оплески представників ЗМІ.

Крім того він наголосив на питанні безпеки.

"Безпека - це найголовніше для кожного, хто живе і хто приїжджає до нашого міста. Я дякую безпеці - 3,5 тисячі людей охороняють МВЦ і більше 10 тисяч правоохоронців слідкують за порядком у нашому місті", - додав мер.

Кличко підкреслив, що Київ "має грандіозний результат", адже, за його словами, проведення Євробачення є "величезним шансом" для промоції міста у цілому світі, оскільки 230 млн людей дивляться конкурс.

Кличко закликав туристів приїздити у "наше чудове старовинне місто" і повідомив, що вже цього місяця буде грандіозне святкування Дня Києва.

"В останній тиждень травня ми відкриватимемо новий, один з найкращих у Європі велотреків, найкращий парк, буде багато культурних заходів. Я запрошую всіх до Києва, кожен з вас отримає багато незабутніх емоцій", - підкреслив мер української столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-