Коментаторська команда Євробачення-2017 з усієї Європи та світу налічує 120 осіб

Коментаторська команда Євробачення-2017 з усієї Європи та світу налічує 120 осіб

Укрінформ
Прямий ефір фіналу Євробачення-2017 у Міжнародному виставковому центрі в Києві ведуть 70 коментаторів з усієї Європи.

Про це повідомляє PR-служба телеканалу UA:Перший.

Для них організовано 37 коментаторських позицій, що надає можливість коментаторам з 28 різних країн працювати наживо. Для коментаторів, які не знаходяться в Києві, організатори конкурсу створили умови для дистанційного висвітлення Євробачення-2017.

Уся коментаторська команда Євробачення-2017 з Європи та світу налічує 120 осіб. На конкурсі працюють також міжнародні команди з BBC, Австралії, Франції та Італії, які мають телевізійні команди, що підтримують коментаторів.

Також українські організатори вирішили повторити вдалий минулорічний експеримент із Стокгольма, коли одночасно із концертною програмою фіналу відбувалась трансляція з коментаторської кабінки на офіційному youtube - каналі UA:Перший.

Сьогодні українське Євробачення, а саме грандіозний фінал, транслюють 42 країни-учасниці, які беруть участь у пісенному конкурсі. Прямий ефір дивляться в усьому світі, до трансляції приєдналися глядачі Сполучених Штатів Америки.

Нагадаємо, що грандіозний фінал пісенного конкурсу Євробачення-2017 почалася на головній арені у Міжнародному виставковому центрі. Трансляція шоу в прямому ефірі на телеканалі UA:Перший розпочалася о 22:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-