Фінал Євробачення пильнуватимуть 3,5 тисячі правоохоронців

Фінал Євробачення пильнуватимуть 3,5 тисячі правоохоронців

Укрінформ
У Києві 13 травня правопорядок забезпечуватимуть близько 10 тисяч правоохоронців, 3,5 тисячі з них - у місці проведення фіналу «Євробачення».

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

«Для несення служби на локаціях міжнародного пісенного конкурсу відібрано найбільш підготовлених поліцейських. Вони  пройшли спеціальні навчання та інструктажі перед заступанням на службу. На охорону правопорядку у Києві сьогодні, 13 травня, вийдуть близько 10 тисяч правоохоронців, 3,5 тисячі з них – у місці проведення фіналу «Євробачення», - повідомив начальник Департаменту поліції охорони Національної поліції України Сергій Будник.

Він зазначив, що правоохоронці ознайомлені з усіма заходами, які необхідно забезпечити під час охорони території, приміщень, при здійсненні пропускного режиму, спілкуванні з учасниками і глядачами. Також серед правоохоронців розповсюдили розмовник, розроблений Національною академією внутрішніх справ. Це видання допоможе поліцейським поспілкуватися з іноземцями у разі потреби.

За його словами, до охорони безпеки учасників і гостей «Євробачення» відбирали найбільш підготовлених поліцейських не лише з Києва, а й з інших областей.

Раніше голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомляв про звернення до поліції 12 іноземних гостей пісенного конкурсу – із заявами щодо незначних майнових злочинів.

Як відомо, 11 травня публічну безпеку і порядок у зв'язку з проведенням другого півфіналу «Євробачення-2017» забезпечували майже 3,7 тис. правоохоронців, а під час репетиції фіналу конкурсу 12 травня – близько трьох тисяч працівників правоохоронних органів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-