Представники

Представники "великої п'ятірки" на Євробаченні щасливі, що їм не доводиться нервувати

Укрінформ
Виконавці, що представляють на Євробаченні-2017 країни - засновниці конкурсу, щасливі, що їм не доводиться проходити через півфінали.

Про це вони розповіли на сьогоднішній прес-конференції в МВЦ, відповідаючи на запитання, як би почували себе, якби не мали змоги автоматично бути у фіналі Євробачення.

"Я була би в набагато більшому стресі", - сказала Alma з Франції. Вона додала, що дуже щаслива виступати останньою - це дає змогу побачити виступи своїх друзів, зарядитися від них енергією і вибухнути нею, поділившись з усіма.

Levina з Німеччини зазначила: "Навіть дивлячись півфінали, я нервувала. Я почуваю велику повагу до людей, які проходять через це двічі".

Представник від Італії Франческо Габбані теж відповів, що якби долав півфінали, то мав би більший стрес.

"Я радий мати таку привілегію. Але я сподіваюсь, що якби довелося бути в півфіналі, то пройшов би", - сказав Габбані.

Іспанець Maнель Наварро розповів, що спостерігав з грін-рум за своїми друзями у першому півфіналі, бачив їхні обличчя.

"І я дуже радий, що мені не довелося проходити через це", - зізнався він.

Lucie Jones з Великої Британії взагалі сказала, що з'їхала би з глузду.

"Це добре, що мені не довелося через це проходити. І дуже шкода, що доводиться прощатися з друзями, яких тут здобула", - підкреслила вона.

А Женя Галич з українського гурту O.Torvald чесно подякував Джамалі, завдяки якій Україна приймає Євробачення, а її представник автоматично потрапляє у фінал.  

"Я не знаю, чесно, як би я себе почував, якби брав участь у півфіналі. Але хочу подякувати Джамалі за те, що вона зробила так, що мої нерви збережені і ми автоматично потрапляємо в фінал. Ну і друге, якби ми брали участь в одному фіналі або іншому, ми би менше танцювали і більше нервувалися. А так ми постійно танцювали під інших учасників", - зазначив він.

Він додав, що почувається дуже гордим за те, що Україна може гостинно приймати Євробачення, і подякував хлопцям на сході, які боронять нас, щоб ми могли проводити такий конкурс.

Женя також розповів, що у нього нещодавно народився маленький син, якого він вже не бачив п'ять днів.

"Я хочу повернутися в понеділок додому і бути зі своєю родиною. Тож я чекаю, коли знов побачу свого малюка", - зізнався Галич.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-