Квитки на Євробачення для інвалідів-візочників дешевші за інші

Квитки на Євробачення для інвалідів-візочників дешевші за інші

Укрінформ
Квитки на всі шоу Євробачення для людей, які пересуваються на візках, дешевші за інші.

Про це повідомляється на сайті Eurovision.ua

"Глядацька зала Євробачення-2017 вміщує більше 9 тисяч осіб, враховуючи фан-зону. У двох секторах зали розташовані місця для людей з інвалідністю. І квитки на всі шоу Євробачення для людей, які користуються візками, є дешевшими за інші. У вартість квитка входять два місця: для людини з інвалідністю та супроводжуючої її особи", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, на обидва неефірні шоу фіналу Євробачення, що відбудуться 12 травня о 22:00 і 13 травня о 14:00, а також на фінал конкурсу, який буде показано у прямому ефірі 13 травня о 22:00, вартість квитка стартує від 499 гривень. І їх можна придбати на сайті офіційного квиткового оператора Concert.ua.

Директор компанії Concert.ua Дмитро Чінь зазначив: "Квитки на місця для людей, які користуються інвалідними візками, на всі попередні шоу Євробачення були швидко продані. І я хочу прокоментувати слова пана Сушкевича про те, що квитки йому дісталися безкоштовно. Усі охочі відвідати шоу купували собі квитки, ми не мали можливості дарувати їх кому б то не було. Тому, напевне, для нього ці квитки хтось попередньо придбав". 

Зазначається, що квитки на останні шоу Євробачення-2017 ще доступні на сайті офіційного квиткового оператора Concert.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-